Léčba rakoviny ASD-2

Registrace: 27.9.2017 Příspěvky: 38 Děkujeme: 0 krát Díky: 0 krát ->

Léčba rakoviny ASD-2

Ahoj uživatelé fóra! Možná někdo ví o použití ASD-2 frakce. Jak to funguje a opravdu to pomáhá? A při odstraňování žaludku (gastrektomie), lze jej použít? Takže metastázy se nezvyšují?

Registrace: 27.08.2017 Příspěvky: 51 Poděkoval: 0 krát Poděkoval: 0 krát ->

Zpráva od uživatele% 1 $ s napsala:

Registrace: 31.05.2017 Příspěvky: 2 Poděkoval: 0 krát Poděkoval: 0 krát ->

Před léčbou na klinice jsem si také předepsal hemlock. Ale jak se pilo konkrétně, můj manžel počítal kapky a pil jsem to tak, aby se snadno pil. Lékaři nedoporučují, a uvědomil jsem si, že všechny ty kecy jsou jen lékaři. Ale pokud vás uklidní, pijte.Ale o tom přemýšlejte sami, pokud to pomůže, zemřou.

Registrace: 07.10.2016 Příspěvky: 4 833 Poděkoval: 0 krát Poděkoval: 0 krát ->

Zpráva od uživatele% 1 $ s napsala:

Můj uro-onkolog mi řekl. když byl mému otci předepsána hormonální terapie pro inoperabilní rakovinu prostaty a zeptal jsem se na paralelní léčbu ASD: „Víte, tento lék neznám, nevím, jaká bude reakce na drahé léky na ASD, které předepisujeme mému otci. I když to nezhorší, my ztrácet drahocenný čas “

To znamená, že byste to neměli vyzkoušet nejen namísto, ale také s oficiálními léky

Registrace: 18.8.2017 Příspěvky: 42 Děkujeme: 0 krát Děkujeme: 0 krát ->

Orální použití nemá žádný přínos, pomáhá při rozmazání ran, ale existuje další zlomek 3. Testováno na psech.

Registrace: 07.10.2016 Příspěvky: 4 833 Poděkoval: 0 krát Poděkoval: 0 krát ->

Použití ASD frakce 2 v onkologii

Onkologická onemocnění zaujímají druhou řadu v seznamu úmrtnosti po patologií kardiovaskulárního systému. Neexistuje žádný lék, který by vyléčil rakovinu. Vyvinutý prostředek ASD frakce 2 v onkologii se používá kvůli znatelnému účinku léčby patologie rakoviny. Látka má pozitivní vliv na imunitní systém, funkce v těle jsou stabilizovány. ASD-2 se také používá k léčbě mnoha jiných nemocí..

Koncepce a popis ASD-2

Název ASD-2 zní jako - Dorogovův antiseptický stimulátor. Dorogov vyvinul drogu v roce 1947 za laboratorních podmínek. Zpočátku byl tento nástroj nazýván ASDf-1. Doktor se během otravy seznámil s reakcí sorbentů na těle. Studie byly prováděny na žabách.

V průběhu experimentů vědec zjistil, že určité prvky zachycené během kremace živočišných tkání se liší ve zvláštních vlastnostech, které dosud nebyly studovány. Po provedených experimentech obdržel Dorogov kostní extrakci zvířat. Organická složka se stala základem pro vytvoření ASD-2. Vzniklý lék se začal předepisovat pacientům s nehojícími se ranami, ulcerativními lézemi trofického typu, chronickými zánětlivými patologiemi a tuberkulózními záněty..

ASD (frakce 2) se ukázal jako droga, která účinně bojuje proti rakovině. V lékařské praxi byl vyvinut vzorec 3 léčiva. Je určen k léčení nemocí epidermis. ASD-2 není široce používán pro terapii nádorových patologií ve velkém měřítku. Látka se používá ve veterinární oblasti.

Složka ASD je rozdělena do dvou typů - frakce 2 a 3. ASD-2 je těkavá nažloutlá kapalina. ASD-3 působí jako kapalina s viskózní strukturou černého stínu a je vyráběna ve formě masti nebo balzámu. Vnitřní použití je povoleno pouze pro ASD-2. Prvek má vliv na jednotlivé mikrobakterie a tkáňové struktury, zcela na celé tělo. Hlavním účelem tohoto léku je stimulovat reprodukční a ochranné funkce těla, což přispívá k nezávislému vyléčení nemoci..

Účel ASD

Droga ASD se široce používá k eliminaci nemocí v oblasti veterinárního lékařství. Lék je určen proti infekcím a chorobám epidermis u skotu, stimuluje imunitu zvířat a zvyšuje výtěžnost mléka. Během výroby antiseptického stimulantu vzniká několik frakcí. ASD-1 se nikde nepoužívá. ASD-2 a ASD-3 jsou však léčivými látkami pro zvířata. První typ se používá pro vnější a vnitřní použití a druhý - pouze pro externí.

Lék sestává z aromatických aminů, amidů, karboxylové kyseliny, fenolu, organických stopových prvků, amonných solí, lipidů, cyklických uhlovodíků, cyklických uhlohydrátů, proteinů, esteru cholínkarbonátu, aminokyselin, amonných solí, anorganických dusíkatých sloučenin a dalších prvků získaných tepelným zpracováním suroviny. Odpad a tkáně hospodářských zvířat se berou do výroby této látky. Zpracovávají se kosti, maso a kostní moučka. Výsledná směs je hnědá se nažloutlým nádechem a jasným nepříjemným zápachem. Lidé mají často kvůli zápachu reflexy roubíků. Pití nápoje je docela obtížné.

Účelem ASD je urychlit hojení ran a zánětů na kůži. Tato látka působí na chuť k jídlu a zlepšuje výkon střevního traktu u zvířat. Mezi pozitivní vlastnosti patří rozlišení tělesné hmotnosti, zvýšení objemu laktace a stimulace funkčnosti nervového systému. U lidí může medicína fungovat různými způsoby..

Pokud je lék užitečný pro hospodářská zvířata, neznamená to, že látka bude prospěšná i pro člověka. Mezi obyvatelstvem se informace o příznivých účincích ADS na zdraví rychle rozšířily. Lék je schválen pro použití výhradně ve veterinární oblasti. Droga se neprojevila jako látka určená pro člověka. Nicméně, kvůli dostupnosti a levnosti, součást používá lidé k léčbě mnoha nemocí..

Účinek léku na tělo

Aplikace v onkologii u lidí se vyznačuje významnými příznivými účinky. Komponenta ASD-2 je považována za adaptogen. Zvyšuje odolnost orgánových buněk vůči různým negativním vlivům, zejména ve stresových situacích. Struktura látky je podobná složení živých buněk. Díky podobnosti se složka snadno dostane do tkání. V tomto případě proces odmítnutí nenastane.

Lék nemá žádné nežádoucí účinky. Prvky nenarušují průběh těhotenství, ačkoli prochází hematoencefalickou bariérou. Vlastnosti stimulantu stabilizují hormonální hladiny a aktivují funkčnost periferního nervového systému. ASD působí jako imunomodulátor a aktivuje metabolické procesy.

Při delším používání léků je zavedena práce orgánů. Tělo se dokáže samostatně bránit proti různým patologickým procesům a obnovit své funkce. ASD-2 nevylučuje mikroby a škodlivé mikroorganismy, ale pomáhá tělu posílit jeho obranu a zlepšit lidskou imunitu. Mezi pozitivní účinky léku patří:

  • Posílení lidského imunitního systému.
  • Stabilizace a rovnováha hormonálních hladin.
  • Nedostatek vedlejších účinků.
  • Normalizace metabolických procesů v těle.
  • Bezpečnost plodu u těhotných žen.
  • Eliminace toxických bakterií.
  • Intenzivní regenerace tkání.
  • Vylepšená chuť k jídlu.
  • Stabilizace trávicího a gastrointestinálního traktu.
  • Kyselina žaludku klesá, trávení proteinových sloučenin je normalizováno.
  • Má antiseptické a antibakteriální účinky.
  • Vliv na nádorové formace způsobené hormonální nerovnováhou - rakovina prostaty, vaječníky, mléčné žlázy.
  • Účinky na nádory tvořené v nervových buňkách.
  • Alkalická hladina stoupá, blokuje šíření a vývoj nádorových buněk. Pravděpodobnost metastáz klesá.
  • Metastáza je inhibována u onkologických onemocnění plic, ledvin, jater, karcinomu varlat, mozku, žaludku, konečníku, slinivky břišní, kostí atd..

Použití antiseptika k léčbě nádorových onemocnění významně zvyšuje imunitu. Pacienti se pravděpodobně zotaví. Vzhledem k související struktuře prvků léčiva nedochází k žádnému odmítnutí při interakci s nativními buňkami těla.

Léčba různých nemocí

Pro léčbu onkologických patologií se tento lék ukázal být účinný. Stimulátor Dorogov je účinný při potírání následujících patologií:

  • Mozkový nádor, melanom ve tkáních různých orgánů, karcinom bazálních buněk. Se stávajícím rizikem vzniku metastatických ložisek, sarkoidóza plic.
  • Děložní myomy a jiná gynekologická onemocnění.
  • Nodulární struma, patologické abnormality ve štítné žláze.
  • Prostata u mužů, adenom prsu.
  • Tvorba cysty jater a ledvin.
  • Ascites.
  • Leukémie a lymfogranulomatóza.

Účinnost ASD-2 byla zaznamenána v léčbě nejen onkologických patologií. Léčba je účinná při tuberkulóze a pohlavních chorobách - chlamydii a trichomoniáze. Taková onemocnění lze s léčivem úspěšně léčit:

  • impotence;
  • obezita;
  • pneumonie, pohrudnice, bronchitida;
  • psoriáza;
  • ekzém;
  • dna;
  • křečové žíly;
  • emfyzém plic;
  • onemocnění kardiovaskulárního systému, mastopatie a dalších patologických onemocnění prsu;
  • Parkinsonova nemoc v časném stádiu.

Stimulátor Dorogov je účinný při prevenci mnoha nemocí. Složka se používá interně ve formě pleťových vod nebo tampónů pro gynekologické patologie. Preventivní opatření a léčba drogou jsou předepsána, pokud:

  • astma, sinusitida;
  • zánět žaludku;
  • bolestivé projevy v kloubech;
  • zubní, hlava a další příznaky bolesti.

Tento seznam lze doplnit dalšími chorobami, které lze vyléčit pomocí ASD-2. Díky preventivním opatřením tato látka snižuje pravděpodobnost vzniku chřipky a nachlazení. Riziko vstupu infekčních bakterií do těla a zlomenin kostí je výrazně sníženo.

Metody užívání ASD-2

Lék ASD-2 působí na rakovinový proces jako analgetická látka v počátečních stádiích vývoje. Složka je schopna zpomalit průběh nemoci. Bylinkáři doporučují používat prostředek k boji proti onkologickým patologiím, zejména u pokročilé rakoviny žaludku. K dosažení maximálního účinku je léčba nemoci prováděna integrovaným způsobem.

Droga se používá pod přísným dohledem onkologa. Je důležité dodržovat uvedený léčebný režim, aniž byste provedli jakékoli změny dle vlastního výběru. Pacient musí pochopit, že v průběhu chemoterapie a radiační terapie je používání ASD-2 zakázáno. Pro úspěšné a bezpečné vyléčení rakoviny existuje speciální schéma užívání drogy.

Během terapie je zajištěno postupné zvyšování objemu užívané látky. Po 3-4 hodinách je nutné pít zlomek 2 4x denně. Během prvního týdne se doporučuje neužívat více než pět kapek na dávku. Po pěti dnech se množství zvýší na deset kapek. Po pěti dnech se objem roztoku zvětšuje o pět kapiček, až doroste na padesát. Poté pacient dodržuje množství padesáti kapek a používá až do uzdravení..

Existuje šetrná metoda léčby. Komponenta je přijímána jiným algoritmem. Nejprve se tři kapky látky zředí 35 až 40 ml kapaliny. Každý druhý den se přidá pět kapek. Hlasitost se zvyšuje, dokud šestého dne nedosáhne třinácti kapiček. Pak je třeba na jeden den pozastavit a opakovat léčebný postup znovu se stejnou dávkou..

Průběh léčby je jeden měsíc, po kterém je přerušen na týden. Další průběh začíná pěti kapkami roztoku, postupně se zvyšuje dávka o dvě kapky denně. Po měsíci užívání drogy je přestávka. Po užívání ASD-2 je důležité sledovat své zdraví. Pokud dojde ke zhoršení a nepohodlí, je třeba léčbu přerušit.

Výhody a nevýhody léku

ASD-2 je bezpečný. Léky nepoškozují tělo a neuvolňují toxické prvky. Pacienti dobře snášejí účinek léku. Dosažení prvních výsledků komponenty trvá dlouho. Hromadění škodlivých mikroorganismů a intoxikace těla však nejsou zaznamenány..

Tradiční medicína doporučuje užívat tento lék ve spojení se silnými odvarmi bylin aconite, hemlock a celandine. Hlavní a jedinou nevýhodou léku je existující nepříjemný zápach. Když se experti pokusili změnit vůni nebo ji úplně zbavit, stimulant ztratil své specifické vlastnosti..

Je zaznamenána důležitá nuance v příjmu látky, kterou je třeba vzít v úvahu. Použití ASD-2 k léčbě onkologických onemocnění u lidí není na legislativní úrovni povoleno. Použití léku je povoleno v oblasti veterinárního lékařství. Člověk by měl pochopit, že po zahájení léčby je sám odpovědný za svůj vlastní život a zdraví. Návod k použití neobsahuje informace o konzumaci ASD-2 osobou.

Vedlejší účinky a doporučení

V lékařské praxi je zaznamenána pouze osobní nesnášenlivost terapeutické složky. Při překročení přípustné dávky existuje možnost výskytu osobních nežádoucích účinků. Lék působí jako silný stimulant, což zvyšuje riziko znatelného nadměrného nadměrného vylučování.

ASD-2 je zakázán pro pacienty s problémy ve fungování kardiovaskulárního a nervového systému. Přijetí je také nepřijatelné pro osoby trpící vysokým krevním tlakem. Většina hodnocení pacientů, kteří jsou s léčivem obeznámeni a užili ho, je pozitivní. Existují recenze pacientů, kteří nezaznamenali žádný účinek užívané látky.

Pacienti s rakovinnými patologiemi zdůrazňují analgetický účinek léčiva. Během léčení léčivem dochází k významnému zpomalení šíření nádorových buněk. Pro vlastní podání léku pro závažné patologie (onkologie nebo HIV) je nutný souhlas a kontrola ošetřujícího lékaře. Je důležité pochopit, že překročení přípustného dávkování může přeměnit účinný lék na jed. Při přijímání ASD-2 je předepsán seznam doporučení:

  • Je dovoleno pít látku s vodou a teplými tekutinami.
  • Pro skladování léků je vhodnější zvolit chlazená a zatemněná místa. Neskladujte součást v chladničce.
  • Je zakázáno konzumovat alkoholické nápoje.
  • Do stravy se doporučuje přidat více rostlinných potravin - byliny, zelenina, ovoce, bobule, ořechy atd..

ASD pro onkologické recenze

Otvírám samostatné téma pro výměnu zkušeností s používáním ASD 2
pište striktně na téma týkající se užívání této drogy.

ASD-2 je lék vytvořený ruským vědcem, kandidátem veterinárních věd Alexejem Vlasovičem Dorogovem (1909-1957) v laboratoři Ústavu VIEW
v roce 1948. O třicet let později jsem také musel pracovat v tomto institutu a setkat se s lidmi, kteří osobně znali Dorogov a vyprávěli o jeho osudu a historii drogy, stejně jako o skutečnosti, že Dorogov vyléčil mnoho lidí, kteří se k němu v těch letech obrátili
Zájem o tento lék nezmizel 60 let..

Vzhledem k neobvykle široké škále léčebných účinků jsou přípravky „ASD-2f“ a „ASD-3f“ nejcennějším prostředkem určeným pro podporu a léčení všech živých organismů. Mohou být použity pro onkologická a prekancerózní onemocnění, lupus a jiná autoimunitní onemocnění, gynekologická onemocnění a poruchy, tuberkulózu, pneumonii, bronchiální astma, brucelózu, žaludeční a duodenální vředy a další léze gastrointestinálního traktu, jater a žlučníku peritonitida, zánětlivá onemocnění, v pre- a pooperačním období, neplodnost a sexuální slabost, endokrinologické choroby, psoriáza, trofické vředy, dna, revmatismus, kardiovaskulární onemocnění, obezita, poruchy nervového systému, nemoci a traumatické kožní léze, fistuly a ne hojení ran, nemocí očí, uší, krku, zubů a dásní.

Nabídka veterinárního lékaře
Prohlédnout profil
Najít další příspěvky od Vet
15-11-2012, 20:20# 2
Hermes User Menu (Veterinarian)
Prohlédnout profil
Najít další příspěvky od Hermes (Veterinar)
16-11-2012, 06:19# 3
Uživatelské menu VAL
Prohlédnout profil
Poslat soukromou zprávu uživateli VAL
Najít další příspěvky od ВАЛ

SHAFT,
Jste upoutáni na zásady a kyseliny, pokud je vám vše jasné, pijte zředěný hydroxid sodný a kyselinu chlorovodíkovou. Proč se tedy zmiňovat o alkaloidech.
vzal jsi si sám asd ?


Olga Alekseevna Dorogova (dcera Dorogova), doporučuje moskevskému ASD („Areal Medical“ spolu s „NVTs Agrovetzashchita“) a píše, že:
Zdroj: http://www.vetmag.ru/233/


Mírný pokles zájmu o drogu v posledních letech je bohužel vysvětlen skutečností, že její kvalita občas nechala hodně touhu! Je to kvůli narušení technologie výroby ASD, použití nestandardních surovin. Proto bylo nutné vyvinout nové technické podmínky s ohledem na moderní požadavky vědy a praxe. Bylo zapotřebí přísnější kontroly kvality léčiva a surovin pro jeho výrobu.
. Areal Medical zavedla průmyslovou výrobu drog pomocí moderních zařízení vyrobených podle zvláštního projektu. Při výrobě se používají pouze vysoce kvalitní suroviny živočišného původu, díky čemuž přípravek obsahuje vyšší procento účinných látek. Vysoký stupeň čištění zaručuje nepřítomnost toxických látek se zátěží a zlepšení organoleptických vlastností.

Jak jsem již řekl, Armavir Biofactory byl donedávna jediným výrobcem léku ASD. Avšak z roku na rok kvalita vyráběného léčiva neustále klesala. O kvalitě léku bylo mnoho stížností. S největší pravděpodobností je to kvůli narušení technologie výroby a používání levných, nekvalitních surovin. Specifikace a metody kontroly kvality jsou zastaralé. Kromě toho jsem silně nesouhlasil s tím, že Armavir Biofactory pro výrobu léku ASD používá rostlinný protein z obilovin a fazolí. Nejedná se o ASD, ale o směs ASD a Mitroshinovy ​​kapaliny získané tepelným zpracováním masokostní moučky a obilí. V tomto ohledu bylo nutné vytvořit přípravu ASD, která by splňovala požadavky, které mu kdysi předložil autor, můj otec..

16-11-2012, 07:28# 4
Hermes User Menu (Veterinarian)
Prohlédnout profil
Najít další příspěvky od Hermes (Veterinar)
Následující uživatel řekl Hermes (veterinář) díky za tento užitečný příspěvek:

Testování přípravků ASD-2 vyrobených různými biofaktory

Přinášíme k vašemu posouzení výsledky našeho experimentu na testování ASD-2, vyráběného v různých továrnách. Chceme vás předem upozornit, že výsledky jsou působivé a přimět vás, abyste přemýšleli o dalším? PROČ??

Jak jsme se již dohodli, naším cílem není reklama ani anti-reklama. Naším cílem je porozumět? PROČ? takto se to stane a kde je skutečná příprava ASD-2. Potřebujeme vědět, jaký lék k léčbě zvířat a lidí, pokud je vyráběn v různých továrnách, a výrobci se navzájem kritizují. Slovo „kritizovat“ je v tomto případě nejmírnější. Tak začněme!

Celý průběh experimentu je podrobně znázorněn na fotografiích. Uvidíme, přemýšlej a rozum s námi.

Pro čistotu experimentu jsme zakoupili tři čerstvé lahvičky ASD-2 od výroby v Moskvě, Armaviru a Kyjevě. U sterilních jednorázových injekčních stříkaček jsme vzali přípravky z každé lahvičky samostatnou injekční stříkačkou a naplnili jsme do nich tři sterilní zkumavky (viz FOTOGRAFIE 1.1 a 1.2).

Úmyslně jsme změnili uspořádání lahví tak, aby nikdo nehádal, v jakém pořadí az jaké láhve bereme lék (FOTO 1.3). Dále, po očíslování injekčních stříkaček (FOTO 1.5), jsme naplnili odpovídající očíslované zkumavky (FOTO 1.4).

Věnujte pozornost třem zkumavkám s různým ASD. Přípravek by měl být přesně stejný, ale je již jasné, že všechny tři přípravky se liší barvou (FOTO 1.7). Ve zkumavce č. 1 má látka tmavou barvu a ve zkumavce č. 2 je téměř průhledná. Nejkrásnější s transparentností laku je ve zkumavce č. 3 (FOTO 1.8). Samozřejmě vám nemůžeme sdělit vůni každé drogy, ale věřte nám, a v této věci jsou zcela odlišní. Zvláště se vyznačuje vůní ASD ve zkumavce č. 2.

Dlouho jsme hledali látku, která by mohla reagovat na složení ASD, v závislosti na výrobci, a to znamená na jeho kvalitě. Podařilo se nám s velkými obtížemi. Takovou látku jsme nejen našli, ale také jsme vybrali její analogy, díky kterým se nám podařilo získat tři testovací řešení: CA-18 č. 1, CA-18 č. 2, CA-18 č. 3, jejichž citlivost se zvyšuje podle jejich počtu. Nejslabší citlivost je pro CA-18 č. 1 a nejvyšší je pro CA-18 č. 3.

Pro vaši informaci jsou látky obsažené v testovacích roztocích široce používány v lékařské praxi externě, interně, intramuskulárně a dokonce...... intravenózně. Léky, jak jste již pochopili, jsou absolutně netoxické a měly by být v ideální formě smíchány s ASD, protože jsou hydrofilní a obsahují velké procento vody. Nedokázali jsme si ani představit, že po dlouhém hledání testovacích řešení bychom přišli s látkami, s nimiž se při lékařské práci neustále setkáváme..

Nyní se vraťme k našemu experimentu..

Tři zkumavky s ASD jsou připraveny k experimentu. V první fázi pracujeme s testovacím roztokem CA-18 # 1, což je nejslabší citlivost. Alternativně ji pomocí stříkačky zavedeme do každé zkumavky.

Když byl testovací roztok zaveden do zkumavky č. 1 (FOTO 1.9), barva ASD se nezměnila. Nebyla zaznamenána žádná reakce.

Se zavedením testovacího roztoku č. 1 do zkumavky č. 2 začaly okamžitě významné změny (FOTOGRAFIE 1.10 a 1.13). ASD vypadal zakaleně jako silně zředěné mléko. Jeho vůně se dramaticky změnila.

Po zavedení testovacího roztoku č. 1 do zkumavky č. 3 nebyly pozorovány vůbec žádné změny (FOTO 1.11). Takové různé reakce vyskytující se ve třech zkumavkách by měly naznačovat rozdíl ve složení ASD ve zkumavce č. 2 ve srovnání s ASD ve zkumavkách č. 1 a č. 3 (FOTO 1.12).

Pokračujeme v experimentu dále.

Pro testování bereme řešení CA-18 č. 2, střední citlivost. Do nových očíslovaných zkumavek představujeme tři ASD-2 od různých výrobců (FOTO 1.14).

Do zkumavky č. 1 jsme zavedli testovací roztok č. 2. Současně se zde nachází silný zákal léku ASD (FOTO 1.15).

Zavedení testovacího roztoku č. 2 do zkumavky s ASD č. 2. Je zde velmi silný zákal až do zcela bílé, mléčné barvy (FOTO 1.16).

Provedení testovacího roztoku CA-18 č. 2 do zkumavky č. 3. Mírný zákal, roztok je hnědý (FOTO 1.17).

FOTO 1.18 ukazuje kontrolní zkumavky, které nebyly injikovány testovanými roztoky, pro srovnání s testovanými léčivy.

Dále přistoupíme k nejzajímavější fázi experimentů - testování s nejcitlivější látkou - CA-18 č. 3.

V dalších třech sterilních zkumavkách jsou přijímáni ASD od různých výrobců (FOTO 1.19).

Zavedení silného zkušebního roztoku č. 3 do zkumavky č. 1. Silná reakce je pozorována při tvorbě hnědé látky (FOTO 1.20).

Zavedení zkoušeného roztoku č. 3 do zkumavky č. 2. Velmi silná reakce je pozorována při tvorbě absolutně bílé krémové hmoty (FOTO 1.21).

Udržování testovacího roztoku č. 3 do zkumavky s ASD č. 3. K prudké reakci dochází při tvorbě hnědé syrové látky (FOTO 1.22).

Pro srovnání doporučujeme podívat se na FOTO 1.23, která ukazuje zkumavky s reakcí na testovací roztok a kontrolní zkumavky s ASD od různých výrobců.

Je zajímavé sledovat pokračování reakce ve zkumavkách s testovacím roztokem č. 3 po dvou hodinách (FOTO 1.24). Obsah je jasně rozdělen na frakce pouze ve zkumavce č. 1.

Po 12 hodinách se však všechny tři zkumavky rozdělí na frakce (FOTO 1.25). Sledujeme, jak se sražená hmota shromažďuje přes obsah zkumavek. Zjevně se zde akumulovaly hydrofobní látky obsahující ropné nečistoty..

Obsah zkumavek za den (FOTO 1.26). Frakcionace a floatace hydrofobních látek se objevuje jasněji.

O dva dny později obrázek ukazuje pokračování frakcionačního procesu (FOTO 1.27).

Třetí den byl proces nakonec dokončen (FOTO 1.28). Ve všech třech zkumavkách je zaznamenána přítomnost tvarohové hmoty různých barev.

Zkumavka č. 1 je zajímavá. Tam se obsah sýra postupně ztloustl a začal klesat na dno, zatímco ve zkumavkách č. 2 a č. 3 se hromadění sypké hmoty objevovalo pouze na povrchu.

Provedli jsme několik aktivních protřepávání každé zkumavky, ale sražená hmota se nerozpustila, ale postupně se hromadila nad roztokem. Na rozdíl od ostatních se zkumavka č. 2 vyznačuje velmi výraznou bílou barvou tvarohové hmoty.

O několik dní později jsme pozorovali zajímavý jev ve zkumavkách s testovanými léky. Ve zkumavce č. 1 klesla dříve tvarovaná sraženina na dno (viz fotografie 1.29 a 1.30). Ale ve zkumavkách č. 2 a 3 byly hydrofobní akumulace stále na vodě. Při pozorování vzorků, pro které byl testovací roztok č. 2 použit jako „vyvíjející se látka“, jsme ve všech třech zkumavkách pozorovali tvorbu olejové skvrny asi 2 mm silné, což ukazuje na špatné čištění přípravků výrobci (foto 1.31). Přítomnost hydrofobních látek v přípravcích ASD-2 různých výrobců je také indikována projevem mastných kapek ve vzorcích po interakci s testovaným roztokem (Foto 1.40).

Proč byl tento experiment pro nás zajímavý.

Nejprve jsme byli přesvědčeni, že složení všech studovaných přípravků ASD se od sebe poněkud liší, zejména složení, které bylo ve zkumavce č. 2. Také jsme dospěli k závěru, že všechny přípravky ASD-2 obsahují poměrně velké množství hydrofobních látek, a to s největší pravděpodobností naznačuje, že není velmi dobré čištění.

Budeme pokračovat v našich chemických experimentech a doufáme, že i vy budete mít nějaké odhady, rady, řešení, která nám umožní pokračovat v našem výzkumu při hledání nejlepšího ASD-2 pro léčbu zvířat a lidí..

ASD v onkologii - přijmout nebo odmítnout

V onkologii použití frakce 2 ASD znamená vzít elixír dovnitř. Vynálezce a vývojář samotné drogy, A.V. Dorogov testoval v praxi 2 schémata užívání ASD na rakovinu. A každý má své vlastní vlastnosti. Jsou známy případy úplného vyléčení a uzdravení pacientů. Například Dorogovovi se podařilo vyléčit matku Beria z maligní onkologie 4. stupně. A to je nevyvratitelná skutečnost.

Ale rakovina je jiná a každý organismus je jiný. Co pomohlo jednomu člověku, může ublížit pouze druhému. Aby si ASD vzal rakovinu nebo ne, každý se rozhodne sám za sebe. Ideální možností je získat podporu onkologů a podstoupit pravidelné vyšetření. To pomůže sledovat dynamiku onemocnění a určit, zda ASD pomáhá v onkologii nebo ne..

2 schémata pro přijímání ASD-2 uvnitř pro onkologii

U benigních a maligních nádorů nemá orální podání ASD žádným způsobem vliv na samotné nádory. Spouští silný mechanismus vnitřních rezerv, zapíná lidskou imunitu. Není to nic za to, že slovo „stimulant“ je v názvu uvedeno. Imunitní buňky těla začnou působit proti rakovinným buňkám. Tato práce není snadná a není rychlá. Proto potřebujete určitý čas, trpělivost, vytrvalost a důsledné provádění všech doporučení.

Upozorňujeme na onkologické léčebné režimy navržené A.V. Dorogovem.

Sema 1 šetří

Používá se jako profylaxe v onkologii benigní povahy, v nevyvolených případech rakoviny, v mastopatii, fibromu, myomu, adenomu prostaty, v rehabilitačním období po operaci, chemoterapii, ozařování.

Kurz: 3 týdny přijímací, 1 týdenní přestávka. Opakujte až do úplného zotavení.

  • den 1 - 3 kapky do poloviny sklenice vody 30 minut před jídlem;
  • den 2 - 5 kapek do půlky vody 30 minut před jídlem;
  • den 3 - 7 kapek do půlky vody 30 minut před jídlem;
  • den 4 - 9 kapek do půlky vody 30 minut před jídlem;
  • den 5 - 11 kapek do půlky vody 30 minut před jídlem;
  • den 6 - 13 kapek do půlky vody 30 minut před jídlem;
  • den 7 - přestávka.
  • den 1 - 5 kapek do půlky vody 30 minut před jídlem;
  • den 2 - 7 kapek do půlky vody 30 minut před jídlem;
  • den 3 - 9 kapek do půlky vody 30 minut před jídlem;
  • den 4 - 11 kapek do půlky vody 30 minut před jídlem;
  • den 5 - 13 kapek do půlky vody 30 minut před jídlem;
  • den 6 - 15 kapek do půlky vody 30 minut před jídlem;
  • den 7 - přestávka.
  • den 1 - 7 kapek do půlky vody 30 minut před jídlem;
  • den 2 - 9 kapek do půlky vody 30 minut před jídlem;
  • den 3 - 11 kapek do půlky vody 30 minut před jídlem;
  • den 4 - 13 kapek do půlky vody 30 minut před jídlem;
  • den 5 - 15 kapek do půlky vody 30 minut před jídlem;
  • den 6 - 17 kapek do půlky vody 30 minut před jídlem;
  • přestávka 7 dní

Schéma 2, šok

Jedná se o průběhy užívání ve velkých dávkách. Doporučeno pro rakovinu fáze 3-4.

Denní příjem - 4krát denně v pravidelných intervalech.

10 kurzů ASD.

  1. První chod - pět dní, 5 kapek 4krát denně, půl sklenice vody 30 minut před jídlem.
  2. Druhý chod - již 10 kapek 4krát denně, půl sklenice vody 30 minut před jídlem.
  3. Třetí chod - 15 kapek 4krát denně, půl sklenice vody 30 minut před jídlem.
  4. Začtvrté - 20 kapek 4krát denně, půl sklenice vody 30 minut před jídlem.
  5. Pátý - 25 kapek 4krát denně, půl sklenice vody 30 minut před jídlem.
  6. Šestý - 30 kapek 4krát denně, půl sklenice vody 30 minut před jídlem.
  7. Sedmá - 35 kapek 4krát denně, půl sklenice vody 30 minut před jídlem.
  8. Osmý - 40 kapek 4krát denně, půl sklenice vody 30 minut před jídlem.
  9. Devátý - 45 kapek 4krát denně, půl sklenice vody 30 minut před jídlem.
  10. Desátý - 50 kapek 4krát denně, půl sklenice vody 30 minut před jídlem.

Po dosažení dávky 50 kapek na jmenování pokračuje léčba až do úplného zotavení..

Tabulka - režim příjmu „ASD-2“ pro onkologii podél Dorogova:

16-11-2012, 07:43#Pět
Počet dníRáno, 8:00Oběd, 12:00Odpolední svačina, 16:00Večer, 20:00
Pět5 kapek5 kapek5 kapek5 kapek
Pět10 kapek10 kapek10 kapek10 kapek
Pět15 kapek15 kapek15 kapek15 kapek
Pět20 kapek20 kapek20 kapek20 kapek
Pět25 kapek25 kapek25 kapek25 kapek
Pět30 kapek30 kapek30 kapek30 kapek
Pět35 kapek35 kapek35 kapek35 kapek
Pět40 kapek40 kapek40 kapek40 kapek
Pět45 kapek45 kapek45 kapek45 kapek
Pět50 kapek50 kapek50 kapek50 kapek

Pozornost! Šoková léčba nemusí být vhodná pro ty, kteří trpí hypertenzí, pacienti po srdečním infarktu a mrtvici. ASD-2 zahušťuje krev, zvyšuje puls.

Další doporučení

Dobrovolníci, kteří se nezávisle odvážili přijímat ASD-2 pro onkologii, musí splňovat řadu dalších podmínek:

  • vypijte až 3 litry čištěné vody denně;
  • obohatit stravu přírodními šťávami z kyselých bobulí a ovoce;
  • dodržujte dietu doporučenou pro rakovinu;
  • vzdát se alkoholu a tabáku;
  • nezapomeňte na čerstvý vzduch a fyzickou aktivitu;
  • naladit na pozitivní výsledek, nevzdávat se zoufalství a paniky.

Recenze lidí, kteří užívají frakce ASD 2 pro onkologii, jsou četná a protichůdná. Ne všechno zveřejněné na internetu je pravdivé a pochází od skutečných lidí. Teprve po prostudování vědecké literatury na toto téma, konkrétně práce samotného Dorogova a jeho následovníků, se s podporou lékařů můžete sami rozhodnout, zda se rozhodnete pro ASD nebo ne. A to vše bude na vlastní nebezpečí a riziko..

Pozornost! ASD-2 pro patologii jater se užívá perorálně s mimořádnou opatrností. To platí pro hepatitidu. Užívání ASD způsobuje zvýšenou produkci jaterních enzymů.

ASD-2. názor. recenze

Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

Protože téma je archivováno.

Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

Protože téma je archivováno.

Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

Protože téma je archivováno.

Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

Protože téma je archivováno.

Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

Protože téma je archivováno.

Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

Protože téma je archivováno.

Protože Nejste přihlášen. Vejít do.

Protože téma je archivováno.

Prosím, řekněte mi také o nadváze. Můžete jít soukromě, můžete zde. poděkovat.

A moje tchánka po onkologické operaci bere tuto byaku. :-) Pomáhá nebo ne - je těžké říct.

Jak vzít ASD 2 pro člověka k léčbě rakoviny. Recenze

Dobrý den, přátelé! Dnes se budeme zabývat tématem: Jak brát ASD 2 pro člověka k léčbě rakoviny. Recenze lidí, kteří se zotavili z různých nemocí, včetně rakoviny, viz konec tohoto článku.

Léčebný režim byl vyvinut autorem drogy ASD 2, Dorogov Alexei Vlasovich, která byla popsána výše. Doporučení autora léčebného režimu A.V. Dorogov, jak vzít ASD 2 na osobu, je uveden v plné výši a je uveden v tabulce 1.

Jak vzít ASD 2 pro člověka k léčbě rakoviny.

Je nezbytné vést deník, ve kterém bude psát datum, hodiny, dávku kapek, dávku vody, pohodu každý den.

Kapky by se měly vypít zředěním 50 ml studené převařené vody na lačný žaludek 30 minut před jídlem.

Voda můžete nahradit mlékem.

Je nutné čas od času podstoupit testy, uložit je podle data a uložit.

Tabulka 1: "Shock" technika A.V. Dorogova pro léčbu rakoviny.

Čas přijetí8 hodin12 hodin16 hodin20 hodin
1. cyklus5 kapek
5 dní
5 kapek
5 dní
5 kapek
5 dní
5 kapek
5 dní
2. cyklus10 kapek
5 dní
10 kapek
5 dní
10 kapek
5 dní
10 kapek
5 dní
3. cyklus15 kapek
5 dní
15 kapek
5 dní
15 kapek
5 dní
15 kapek
5 dní
4. cyklus20 kapek
5 dní
20 kapek
5 dní
20 kapek
5 dní
20 kapek
5 dní
5. cyklus25 kapek
5 dní
25 kapek
5 dní
25 kapek
5 dní
25 kapek
5 dní
6. cyklus30 kapek
5 dní
30 kapek
5 dní
30 kapek
5 dní
30 kapek
5 dní
8. cyklus35 kapek
5 dní
35 kapek
5 dní
35 kapek
5 dní
35 kapek
5 dní
9. cyklus40 kapek
5 dní
40 kapek
5 dní
40 kapek
5 dní
40 kapek
5 dní
10. cyklus45 kapek
5 dní
45 kapek
5 dní
45 kapek
5 dní
45 kapek
5 dní
11. cyklus50 kapek
do té míry.
50 kapek
do té míry.
50 kapek
do té míry.
50 kapek
do té míry.
TýdenPo.W.St.Th.Pá.So.slunce.
1. týden.3
kapky
5 kapek7 kapekdevět
kapky
11 kapek13 kapekrekreace
2. - 4. týden3
kapky
5 kapek7 kapekdevět
kapky
11 kapek13 kapekrekreace
5. týdenrekreacerekreacerekreacerekreacerekreacerekreacerekreace
6. - 10. týden5 kapek7 kapek9 kapek11 kapek13 kapek15 kapekrekreace
11. týdenrekreacerekreacerekreacerekreacerekreacerekreacerekreace

Nové slovo o principu účinku drogy ASD.

Gurov Alexander Evgenievich

Přátelé, věda nestojí, v posledních desetiletích po Dorogově vědci zkoumají princip účinku drogy ASD.

Hlavním přínosem pro vědu ASD byl ruský vědec Alexander Evgenievich Gurov, veterinář z Vologdy..

Gurov A.E. - Řádný člen profesního lékařského sdružení tradičních lidových lékařů a léčitelů v Rusku. Titul akademika získal za vědeckou práci na téma „Antiseptický stimulátor Dorogov v onkologii“.

V této vědecké práci Gurov A.E. prokázalo, že ASD opravdu bije rakovinu a je dobře kompatibilní s chemií a radiační terapií. Předložil důkazy: výsledky krevních testů v různých obdobích léčby, rentgenové snímky, výpisy z lékařských záznamů, názory lékařů.

Gurov A.E. předložila teorii morfogenních polí, jejichž podstatou je to, že informace v živých tkáních se hromadí tisíce let. U nemocných informace oslabuje a dokonce se zhroutí. Činnost ASD je založena na obnovení oslabené informace a harmonizaci státu.

Recenze drogy ASD některých bývalých nemocných:

Dobrý den všem! Mám velkou rodinu a mnoho problémů. Když můj pes onemocněl, veterináři předpovídali bolestnou smrt pro psa. Leishmanióza, alergie, 70% ztráta vlasů, hnijící klouby, slepota atd. Osmiměsíční štěně za 3 týdny nezůstalo téměř nic.

A nyní jeden lékař z regionálního centra doporučil ASD 2. Na rozdíl od předpovědí lékařů pes přežil. Hezký! Je mu 3 roky! Jako příklad jsem použil psa, začal jsem ASD dávat svému manželovi a dětem. Můj manžel odstranil žlučník, měl peritonitidu, přísnou stravu, pálení žáhy, nažloutnutí a slabost.

Pijte ASD 2 měsíce: voda 50 ml. a ASD 1,5 ml. na lačný žaludek 30 minut před jídlem, přestávka na 2 měsíce a kurz se opakoval. Výsledek nebyl nadcházející! Kvetoucí muž ve 47 letech! Nepotřebuje stravu, červenající se na tvářích je možné HLEDAT!

Můj syn je 21 let - postižené dítě s diagnózou syringomyelia (poškození míchy cystami, ztráta senzace), hypertenze druhého stupně. Byl jsem v nemocnici 2krát ročně, často padal, hořel, krevní tlak 190. Stejným způsobem jsem pil ASD. Lékaři jsou šokováni! V květnu tohoto roku bylo zaznamenáno výrazné zlepšení! Cysty se zmenšují! Tlak se ustálil! Citlivost se pomalu zotavuje (pupínek na zádech nemůže být vytlačen bez sténání :)) Procházky bez hůlky!

DĚKUJEM ZA VÁŠ VÝDAVEK za jeho přípravu! ODPOČÍVEJ V POKOJI! DĚKUJI a MIKHAIL veterinář za tip. Vyhodil jsem všechny léky. Není třeba!

Považuji za mou povinnost vyprávět o zkušenostech s léčbou ASD-2 a 3 osobně a svými přáteli.

Pro začátek jsem před několika lety byla moje matka diagnostikována s rakovinou kůže a je to pláč a neustále svědění. Současně nebylo možné prát a jednoduše nesnesitelné spát. Lékaři byli velmi krutí, říkali, že ve vašem věku (73) není příliš realistické zotavit se a připravit se na to nejhorší. Navíc byla vyšetřena několika různými lékaři, včetně placených.

Máma se rozhodla prohledat internet sama! tipy a články k tomuto tématu a vyšly na ASD. Koupil jsem si obě frakce (2 a 3), po týdnu jsem se cítil trochu úlevy, ale pokračovalo to svědění a zvlhčení (i když o něco méně). I přes svůj věk se rozhodla nevzdávat se, a tak věřila hodnocením těch, kteří se zotavili, že šla na kliniku v Moskvě, kde lékař speciálně zachází s ASD a předepisuje každého jednotlivě individuálně.

Přivedli jsme ji k lékaři, předepsala jí individuální kurz. Máma sama tomu nemohla úplně uvěřit, když se po 2 týdnech všechno začalo mizet před našimi očima. A o měsíc později zůstala jen stopa největší rány vředů a na tomto místě začala růst nová růžová kůže.

Máma samozřejmě řekla svým známým a přátelům a mně. Osobně jsem pomocí ASD zastavil akutní respirační infekce (a anginu), které jsem trpěl po dlouhou dobu a v těžké formě, prošel několika cykly antibiotik, lékaři se vzdali, citujíc velmi slabou imunitu. A nyní stačí 2-3 recepce 1 krychle a veškerá zima zmizí na stopě. den. Totéž dám svému manželovi, když začne onemocnět.

Blízký přítel ASD vyléčil ekzém a její přítel vyléčil rakovinu prsu. Známost z jiného města blokuje rakovinu plic.

Bydlím v zahraničí, přivezl sem ASD (a to je Jižní Afrika!), Dal jsem to kamarádce, její dcera trpí psoriázou, hodně to také pomohlo. Nyní bude léčit pankreatitidu ASD.
Pokloňte se vám od nás všech!

Je mi 50 let. PŘIJETÍ ASD-2 I Od roku 2004 nebyly pozorovány žádné vedlejší účinky, droga je skutečně jedinečná. Používám tento lék po celou dobu a osobně jsem ho testoval na sobě při léčbě nemocí, jako jsou BLEEDS, NECROSIS - BYLA VYLÉVĚNA ZA 2,5 MĚSÍCŮ, protože tento lék nejen ničí mikroby, ale také obnovuje odumřelé buňky.

Chemická terapie zabíjí všechny živé věci, a protože jste ji předepsali, znamená to, že ji musíte projít, ale když se vrátíte domů, okamžitě začněte pít ASD. Dávka je uvedena v části o tom, jak se má s tímto lékem zacházet, osobně jsem to začal; 1 den, 1 kapka 4krát denně. 2 dny 2 kapky 4krát denně a. atd. až 50 kapek a stejným způsobem zpět pouze na 1 kapku. Desátý den, tedy 10. kapka, může něco v těle onemocnět,

Moje ledviny bolí tři dny, ale co je nejdůležitější, nebuďte vystrašení a nepřestávejte brát - všechno bude obnoveno na své místo.

A jakmile začnete užívat drogu, může začít ospalost a vaše chuť k jídlu se zvýší, nemusíte se také bát, vaše tělo se začne uzdravovat. Postupem času se vaše chuť k jídlu sníží a váš spánek se vrátí k normálu, neměli byste si dělat starosti.

Opravdu to pomáhá s prostatitidou, piju dovnitř a injekci bez jehly do konečníku, poté, co jsem udělal klystýr (rostlinný olej a ASD: 30% ASD / 70% olej - bolest je hrozná po dobu 5 minut! Ale pak to zmizí). Věřte tomu nebo ne, šlo to z chronického do původního. Super a jen.

Moje babička trpěla rakovinou krve a rakovinou prsu. Byla ošetřena frakcemi ASD-2 a ASD-3. Byl jsem pak příliš mladý na to, abych pochopil, co se děje, a střízlivě posoudil situaci mé babičky. Ale nikdy nezapomenu na vůni této drogy.

Život mě s ním podruhé kontaktoval již v roce 1996. Můj bývalý manžel byl propuštěn, aby zemřel na plicní tuberkulózu v důsledku chemického poškození jater. Ultrazvukové vyšetření mluvilo o cirhóze. Lékaři dali mému muži 4-6 měsíců na život, v nejlepším případě.

Musel jsem se starat o tradiční medicínu, urinoterapii, a předtím jsem se musel prohrabávat v lékařských učebnicích.

Učebnice byly z 50. let a v nich jsem narazil na drogu ASD! Mám naději! Tento lék jsme měli v našem komplexu pro chov prasat.

A začali léčit. Očištění těla moči, přičemž frakce poskytla takový úžasný výsledek, že celý výdejní trubice byl v šoku! U ošetřujících lékařských brýlí brýle doslova letěly na čelo, když po 5 měsících viděl svého pacienta růžové, krásné a ALIVE!

Byl jsem mučen po dlouhou dobu a vytrvale a mnozí se shodli, že léčba byla správná.

Ultrazvuk jater - stav je normální, v plicích nebyla jediná dutina, podle výsledků obrázků a analýz byl závěr učiněn - zdravý.

ZDROJ: Tatiana Chernetskaya

Výsledek.

  1. Naučili jsme se, jak brát ASD 2 pro člověka k léčbě rakoviny podle doporučení autora drogy ASD 2, Alexeyho Vlasoviče Dorogova.
  2. Dozvěděli jsme se, že vědecká práce na léku ASD pokračuje, akademik A.E. Gurov měl velký přínos..
  3. Seznámili jsme se s recenzemi drog ASD některých bývalých nemocných.
  4. Na základě recenzí lze pochopit, že mnoho lidí ví o ASD, ačkoli je tento lék utištěn, a také to, že při správné vytrvalosti, dokonce vytrvalosti, pomocí léku ASD, lze vyléčit rakovinu a jiná závažná onemocnění.

Na to se s vámi rozloučím, přátelé! Příště vám povím o metodách tradičních léčitelů, jak porazit rakovinu..

Pokračování příště.

Tajemství veterinárního léčiva ASD Frakce 2

Mnoho lékařů ve dvacátém století začalo mluvit o této drogě, když ji použil v onkologii. Lék navíc pomohl, a to jak u benigních, tak zhoubných novotvarů. V současné době neexistují přesné studie tohoto léku v oblasti onkologických onemocnění, ale na internetu i mezi onkology existuje velké množství recenzí..

Odrůdy

Druh drogyPopis
ASD 2Častěji se používá pro externí použití. Velmi dobré pro melanom a další maligní nádory na kůži.
ASD 3Docela toxický a používá se v malých dávkách. Zlepšuje fungování imunitního systému při nízkých dávkách, zvyšuje počet fagocytů, makrofágů atd..

Nejčastěji se používá v posledních fázích, kdy není co ztratit. Nejdůležitější věcí není vzdát se hlavní podpůrné terapie: chemoterapie a radioterapie.

Popis

Droga sama o sobě je volně k dispozici na prodej v jakékoli veterinární lékárně. Byl vynalezen A.V. Silnice i v sovětských dobách. Má velmi specifický zápach. Vyrobeno z masokostní moučky. Nejedná se o lék a častěji se používá ke zvýšení růstu skotu.

Tolerance samotného léčiva se může lišit, takže zde je nutné zvolit dávku individuálně. Při vysokých teplotách se kost a masa rozkládají a uvolňují hlavní látku tohoto léčiva.

Nebyly provedeny žádné vědecké testy a droga není droga. V sovětských dobách byl tento lék klasifikován. Často se používá v kombinaci s chemoterapií ke zlepšení účinku hlavní léčby. ASD 2, na rozdíl od ASD 3, má menší toxicitu, díky čemuž je bezpečný pro člověka.

Obsahuje:

  • Směs organických látek.
  • Amines.
  • Amonné soli.
  • Kostní moučka až 15%.
  • Lipidy.
  • Amides.
  • Cyklický uhlovodík.
  • Cyklický uhlohydrát.
  • Protein.
  • Karboxylová kyselina.
  • Cholin ether uhličitan.
  • Aminokyseliny.
  • Amonná sůl.
  • Anorganická sloučenina dusíku.

Pozitivní účinky

  1. Odstranění parazitů.
  2. Rychlá regenerace tkání.
  3. Zvýšená chuť k jídlu,
  4. Normalizace funkce trávení a celého gastrointestinálního traktu.
  5. Snižuje kyselost v žaludku a normalizuje trávení bílkovin.
  6. Antiseptické a antibakteriální vlastnosti.
  7. ASD frakce 2 se skutečně používá v onkologii. Účinky na hormonálně závislé nádory: rakovina prostaty, ovariální nádor, sarkom prsu.
  8. Ovlivňuje novotvary v nervových tkáních.
  9. Zvyšuje alkalickou rovnováhu tam, kde je obtížné vyvíjet a růst nádorů. Tím se snižuje riziko metastáz.
  10. Zajištění metastáz u rakoviny plic, ledvin, jater, karcinomu varlat, mozku, žaludku, konečníku, slinivky břišní, kostí atd..

POZNÁMKA! Ve světové praxi neexistuje žádná zmínka o této drogě. A mnoho lékařů to nemůže doporučit, protože jeho účinek dosud nebyl vědecky vysvětlen a prokázán. Obvykle je předepsána pro onkologii pouze v beznadějném případě..

Hlavní sílou této drogy je samozřejmě zvýšení imunitního systému těla. Samotná silná imunita začíná s rakovinou bojovat a ničí ji. Plus - to je docela užitečné u chemoterapie, protože po něm počet leukocytů klesá a imunita je značně narušena.

A nejdůležitější věcí je vytvoření nepříznivého prostředí pro nádor. Rakovina se může dobře rozvíjet pouze v kyselém prostředí, proto se mnoho lékařů stále snaží léčit rakovinu sodou nebo jinými alkalickými drogami. ASD v onkologii pomáhá redukovat kyselé prostředí a učinit jej alkalickým.

Léčba jiných nemocí

  • Rýma, ARVI, angína a další nachlazení.
  • Drozd.
  • Myoma
  • Vřed.
  • Trichomoniáza.
  • Impotence.
  • Astma.
  • Bolest zubů.
  • Zánět močového měchýře.
  • Fibroma.

Způsob užívání léku

Existují dva typy léčby tímto lékem. První zahrnuje vnitřní použití léku zředěného ve vroucí vodě. Druhým způsobem je vytvořit různé krémy na postižených oblastech kůže nebo udělat klystýr.

Schéma č. 1

Pomáhá při rakovině žaludku a zažívacího traktu.

  1. Bereme lék každé 4 hodiny každý den ve stejnou dobu.
  2. Například: v 8:00, 12:00, 16:00, 22:00.
  3. Zřeďte 5 kapek ve 100 ml vody. Přitiskneme si nos a pijeme. Pokud chuť nebo vůně přetrvávají, omyjte je větším množstvím vody.
  4. V prvních pěti dnech pijeme 5 kapek, pak v následujících 5 dnech 10 atd., Dokud nedosáhneme 50 kapek. Poté si uděláme pauzu na 15 dní a pokračujeme v novém, ale už s 50 kapkami.

Schéma č. 2

  1. Nalijte do sklenice 150 ml vody.
  2. Přidejte 3 ml léku.
  3. Pijeme 30 minut před jídlem 1krát denně. Denně zvyšte dávku o 3 kapky. Kurz je 4 týdny, pak týden volno. Ale teď nezačínáme 3, ale 5 kapkami.

Klystýr

Pomáhá při léčbě rakoviny tlustého střeva, karcinomu prostaty, děložního čípku.

  1. 15 kapek rozpusťte ve 30 ml vody.
  2. Získejte klystýr. Aplikujte 1-2krát denně po dobu jednoho týdne. Poté si uděláme přestávku na 3 dny atd..

V.I. Trubnikova

StáříDávkování
1-5 let0,5 ml se zředí v 50 ml vody.
5-15 letSmíchejte 0,7 ml se 70 ml vody.
15-20 let1 ml na 100 ml vody.
Po 202-5 ml na 150 ml vody.

Před jídlem musíte pít jednou denně půl hodiny. Lze užít ráno i večer.

Pro zlepšení imunity

Tento lék nemá prakticky žádné vedlejší účinky a může ho použít i obyčejný člověk ke zvýšení imunity.

  1. 15 kapek se rozpustí ve 300 ml vody.
  2. Pijeme 1krát denně půl hodiny před jídlem. 5 dní, pak 3 dny volno. Kurz - 3 měsíce, pak přestávka na 2 měsíce.

Melanom, rakovina prsu.

  1. Vezměte si bavlněnou podložku nebo tenká tkanina.
  2. Naneste 40 kapek a zatlačte na bolavé místo.
  3. 2-3krát denně pleťové mléko po dobu 15-20 minut.

POZNÁMKA! Řiďte se všemi předpisy pouze se svolením vašeho onkologa. Sledujte dávku a v žádném případě ji nepřekračujte. Pokud se cítíte nemocně nebo máte špatný pocit, nevolnost, vyrážku, okamžitě přestaňte lék užívat.

Doporučení

  1. Můžete pít nejen vodu, ale také teplé mléko.
  2. Je lepší uchovávat lék na chladném a tmavém místě. Nenechávejte to v lednici..
  3. Je zakázáno pít alkohol.
  4. Zkuste jíst více rostlinných potravin: zeleninu, zeleninu, ovoce, bobule, ořechy atd..
  5. Je přísně zakázáno, aby lidé s rakovinou užívali tento lék bez vědomí a svolení vašeho ošetřujícího onkologa. Pouze po konzultaci a svolení je můžete vzít.

Přijměte nebo ne?

Nejdůležitější je konzultovat se svým lékařem před použitím. To je zvláště důležité pro pacienty s rakovinou, protože pouze on ví, jaký druh léčby a co je pro vás nejlepší. Pokud vám bylo řečeno, že to nemůžete udělat, nemusíte být sami ochotní a kupte ASD.

Mnoho lékařů a vědců je proti tomuto léku, ačkoli existuje mnoho pozitivních recenzí, že pacienti s rakovinou tří a čtyř stupňů odcházejí na internetu. Samozřejmě existují negativní recenze, když si pacienti stěžovali, že to vůbec nemá žádný účinek a že se zhoršují.

Aby si vzal lék nebo ne, pacient se sám rozhodne a koupí si lék na své vlastní riziko. Samozřejmě, že nedojde k žádným vážným vedlejším účinkům, ale výsledek prostě nemusíte dostat. Dosud nebylo prokázáno, že ASD F2 je lék na rakovinu.